Vara FÉG Kft.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 23.
  • Telefon: Telefon: +36 1 262-7475
  • Telefon / fax: +36 1 262-7471
  • Email: info@feg1891.hu

Kérje tervezője, kivitelezője tanácsát akik az Ön igényeihez, lehetőségei hez képest és az aktuális építésügyi és gáz műszaki biztonsági szabályzat (GMBSZ) szabályok ismeretében segít a megfelelő gázkészülék és annak felszerelése, illetve a füstgázelvezetés lehetséges módjainak kiválasztásában. Az alábbi szempontokat érdemes minden gázkészülék, fűtési rendszer betervezése, cseréje esetén figyelembe venni: - az épület oldalfali szigetelése - az épület tetőszigetelése - a nyílászárók minősége - a fűtendő légköbméter, vagy négyzetméter nagysága, - a készülék funkciója (kombi vagy fűtő) - a fűtési rendszer bonyolultsága végső soron az épület hőveszteségéből kalkulált hőigénye. Pontosabb segítséget, tanácsot tőlünk is kérhet a \"kapcsolatok\" menüpont alatt a műszaki kollégáinktól.

Termékeink elérhetőek az országos viszonteladó hálózatunkban, amelyet a honlapunkon (www.feg1891.hu) a \"SZOLGÁLTATÁSOK – KERESKEDŐI HÁLÓZAT \" menüpont alatt találnak, valamint az oldalunkon található webáruházban is megvásárolhatják a kívánt terméket.

Készüléke beüzemelését bízza szakemberre. Szakszervizeseink feladata és felelőssége a készülék megfelelő üzembe helyezése és optimális működtetése, valamint nélkülözhetetlen a garancia későbbi érvényesítéséhez. A FÉG szerződött partnereit megtalálják weboldalunkon (www.feg1891.hu) ”SZOLGÁLTATÁSOK – SZERVIZHÁLÓZAT” menüpontban.

Szervizpartnereinket megtalálják a készülék mellé csomagolt tájékoztatóban illetve a honlapunkon a ”SZOLGÁLTATÁSOK – SZERVIZHÁLÓZAT \" menüpont alatt.

Termékeink garanciális időtartalmát nem a vásárlás napjától, hanem a beüzemelés időpontjától számítjuk. Készülékeinkre 1+2 év (eltérhet egyes készülékek esetén) garanciát biztosítunk, amelynek feltétele az évente elvégzendő általános karbantartás. Ezen feladatokat szintén az általunk feltüntetett szakszerviz végezheti. A garancia egy évig érvényes, amennyiben a garanciális jegyfüzetben lévő beüzemelési jegyzőkönyvet a szervizes partnerünk által kitöltve, aláírva és lepecsételt állapotban visszaküldik a központunkba. A plusz két év abban az esetben lép érvénybe, ha a karbantartási jegyzőkönyvet is a fent leírt módon visszaküldik számunkra.

Ökodesign irányelvként is szokták emlegetni. Az ERP az angol 'Energy Related Products', azaz az energiával kapcsolatos termékek rövidítése. A szabályozás és energiafelhasználás szempontjából jelentős termékek környezetbarát műszaki kialakítását és energiahatékonysági címkézés előírásait foglalja magába az Európai Unió szerte egységes formában. Azok a termékek kaphatják meg a logót, melyek rendelkeznek ezzel a ”minősítéssel” a beépülő műszaki tartalom és adminisztratív kötelezettségek alapján.

A kéményes készülékek működésekor az égéshez szükséges levegőt a belső térből hasznosítja, amely ezután a kéményrendszeren keresztül távozik az épületből. A parapettel rendelkező készülékek estén viszont ezt a levegőt is a kültérről biztosítja magának a készülék egy un. csőben-cső rendszerrel, amely szerint az egyik csövön beszívja az égéshez szükséges oxigént a másikon pedig távozik a készülékből.

Készülékeinkről többet megtudhatnak az oldalunkon elérhető, letölthető katalógusokból és kezelési útmutatókból (gépkönyv) egyaránt. Keresse ezeket minden termékünknél a \'Letölthető dokumentumok\' fül alatt vagy a prospektusaink utolsó oldalán.

Ha egyéb kérdése van, ami nincs a GYIK-ben, akkor írja meg a központi e-mail címünkre: info@feg1891.hu!

Amennyiben fent nem talált választ kérdésére.