Vara FÉG Kft.

KAPCSOLAT
  • Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 23.
  • Telefon: Telefon: +36 1 262-7475
  • Telefon / fax: +36 1 262-7471
  • Email: info@feg1891.hu

Szállítási díjak

A szállítási díj a Vevőt terheli, melyet a termék ára nem tartalmaz. A kiszállítás esetén kollegánk tájékoztatja a Vevőt a fizetendő szállítási díjról, melynek összege az alábbiak szerint alakul: Végfelhasználók számára

Budapest

Bruttó 2.990 Ft

Országosan

Bruttó 4.990 Ft

FONTOS TUDNIVALÓK

A szállítás 5 munkanapon belül  - logisztikától függően - megtörténik.
Ennek pontos idejét, a Vásárló által megadott telefonszám segítségével telefonon egyeztetjük.

Amennyiben a megbeszéltek és a rendelésben megadott adatok alapján a Vevő, vagy annak meghatalmazottja, nem tartózkodik a helyszínen a megbeszélt időpontban,  - és telefonon sem lehet elérni, egyeztetni vele - abban az esetben a Vara-FÉG Kft. az így keletkezett anyagi kárt, amennyiben közös megállapodással nem, úgy peres úton rendezi, mely a kiszállítás és az egyéb költségek díját is tartalmazza.

Külföldre történő nagyobb tétel szállítás esetén kérje árajánlatunkat.

A szállítás pontos díját e-mailben igazoljuk vissza a Vevőnek a megrendelés után. Az árak minden esetben tartalmazzák a rakodás díját és az autópályadíjat is.

Többnapos igénybevétel esetén a gépkocsivezető(k) szállásának költsége, napidíja és az esetleges parkolási díjak a megrendelőt terhelik.

(A gépkocsivezető naponta legfeljebb 9 órát tölthet vezetéssel (munkaideje ennél hosszabb is lehet). A teherautók megengedett legnagyobb sebessége autópályán 80 (egyes országokban 90), egyéb úton 70 km/óra.)